Nu är slutet nära

                                                                  090507
Sista dagen med gänget

  

Nu har vi nått fram till den sista dagen med gänget. Mattias är på Davis på förmiddagen medan Jenny och Daniel är på skolan. Jag och Tommy har gjort en sista insats på vår packning under förmiddagen. Dessutom så har vi varit hos Urbz för att blogga och skypa en sista gång innan vi drar österut. När jag och Jenny skulle gå från mediasalen hamnade vi mitt i en lite dramatisk situation. Sheriffen kom med en kille i handklovar mitt framför ögonen på oss, och det är man ju inte van hemifrån.


Lunch åt vi idag hos Davis, där dom bjöd på pizza och läsk, samtidigt som vi hämtade igen Mattias och tackade för det här årets samarbete.


Efter lunchen så åkte jag och Tommy tillsammans med Jenny ner till Boathouse för att tömma huset med mera. Jenny behövde väga sin packning och göra lite rokader i sina väskor för att slippa övervikt.3660s Det är inte lätt att få med allt när man ska ha med sig

reservdelar åt pappa också

  

Efter ett varv med dokumentation av huset och en sista koll så att inget var kvarglömt så kom Dave dit med båten så att vi fick oss en provtur i den också. Det är förvånande hur många stora dyra båtar det finns i denna lilla sjö. Man passerar sjön på mindre än fem minuter med dom flesta båtarna som ligger runt den, och trots detta så prutar jag inte på att det finns minst hundra båtar efter stränderna.


3772s Vårt boende sett från vattnet3747s Skulle gärna ha haft lite mer tid här för att träna

lite närspel

  

Nu har vi så kommit fram till det oåterkalleliga avskedet och samlingen vid skolan innan vi skulle fara ner mot LAX och Hacienda hotell. Nog för att den här elevgruppen har lätt för att kommunicera, men nu var det nästan omöjligt att få slut på ordflödet och att få dom att kliva in i bilarna.


3788s Allvaret har tagit sitt grepp om våra elever.

Jarred och Ben
3799s Här har vi så gänget som varit ute och rest

  

Efter avskedet bar det så av mot hotellet och incheckning plus att vi återlämnade hyrbilen och kröp till kojs för en kort stunds sömn.


Nu är det bara hemresan kvar.


Hälsar


Lennart


Kommentarer
Postat av: Camilla Hammarling

Kul att få se båthuset från den vyn.... Men finns det någon båt i det??

2009-05-16 @ 11:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0