Mot gamla Sverige

                                                                 090508
Hemresan


Fredag morgon klockan 03.30 ringde väckarklockan och då var det bara att hoppa upp ur sängen så fort som möjligt för att inte somna om, och därmed missa flyget. Efter en snabb dusch så klev vi ut från hotellet strax efter fyra på morgonen för att åka med en shuttlebuss till flygplatsen. Där var det så dags för alla dessa säkerhetskontroller igen, vilka fungerade riktigt smärtfritt den här gången. När klockan var ungefär halv sex så hade vi nått ända fram till gaten och då återstod bara en timmes väntan innan vi fick stiga på planet mot Chikago. Resan hem gick i precis motsatt riktning mot resan dit. Det vill säga Los Angeles - Chikago - Stockholm - Östersund. Allt fungerade klanderfritt med tider och anslutningar, men resan blev ändå väldigt lång. Vi kom fram till Frösö flygplats (som infödd Frösöbo vägrar jag att kalla den Åre Airport) klockan 12.30 på lördagen. Efter avdrag för tidsskillnad så hade vi varit på väg i nästan ett dygn och med två nätter med endast ca 3 timmars sömn per natt så var vi ett gäng ganska trötta individer som nådde hem till våra nära och kära.


Kan inte låta bli att visa några bilder från hemresan också.


3810s I väntan på första flyget mot Chikago3836s Delar av Chikago från ovan3865s Bland det första vi ser av Östersund så är det skolan

i mitten på bilden3867s Delar av  välkomstkommittén

  

Äntligen är vi så hemma. Efter att ha varit borta i drygt tre veckor så är det väldigt skönt för oss alla att vara hemma, även om vi har haft en fantastisk tid där borta på andra sidan om det stora havet.


Nu är det bara resten kvar. Vi ska sammanställa resan och tacka alla våra sponsorer för en av dom större upplevelser som vi haft i våra liv.


Tack så länge


Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0