Första vardagen

090330
Första vardagen

  

Nu är det första måndagen med besök from over there. Våra elever har haft individuella val och Ben & L.J har då följt med på dessa lektioner. Under eftermiddagen var Jenny ute och guidade Ben och L.J på stan. Ben och L.J shoppade lite souvenirer. Dessutom så tittade dom på lite kläder men fann inget att köpa idag åtminstone. Men det blir väl mer tid för detta så chansen finns ett tag till. Vad gäller lärarna och Joe Black så var dom med i produktionen här på skolan och på media. Joe Urbz var på media hela dagen, började med personalmöte av vilket han inte förstod så himla mycket. Det är ju inte så lätt för lärarna där att helt plötsligt hålla ett möte helt på engelska, men dom översatte efter bästa förmåga. Joe Black och Dave följde Tommy i plåtverkstaden hela dan och där blev det både givande och tagande. Joe Black fick chansen att lära sig en del om plastreparationer som han inte kunde förut. Dessutom så fick våra elever en liten duvning i engelska språket.

Även dom äldre behöver sätta sig en stund


På eftermiddagen så hade vi ett planeringsmöte för att få lite mer struktur på kommande veckor. Schemat kommer att se ut ungefär så här.


Tisdag 31 Mars                      Våra elever har vanlig undervisning. Ben och L.J följer med Magnus på en engelsklektion och sen spenderar dom en del tid med övriga lärare enligt önskemål.


Onsdag 1 April                      Ben och L.J gör en halvdag på personbil och en halvdag på tunga sidan.


Torsdag 2 April                      Ben och L.J följer med på APU på Berners och Bilskadecenter.

                                            På kvällen ska vi förhoppningsvis köra go-kart.


Fredag 3 April                      Studiebesök på Palmcrantzskolan + lunch på Arctura

Eftermiddagen kommer en del av ungdomarna eventuellt att åka till Åre och titta på Big Jump på skidor.


Lördag 4 April                     Diverse fria aktiviteter Åre?/Zorb? Personalen kommer kanske att åka ut på storsjön med snöskoter för att se Carinas man vittja vinternäten och sen åka vidare till min stuga i Mjäla för lite korvgrillning.


Söndag 5 April                     Diverse fria aktiviteter Åre?/Zorb? Eventuellt någon typ av sightseeing för dom som är intresserade.


Måndag 6 April                      Individuella val


Tisdag 7 April                      Bilprovningen/Car Inspection 8.30 - 16.00


Onsdag 8 April                      Bilprovningen/Car Inspection 8.30 - 16.00


Torsdag 9 April                       Fria aktiviteter/Free


Fredag 10 April                      Gemensam middag på Eastern Palace, sen åker jänkarna med nattåget mot Arlanda.


Lördag 11 April                      Flyg mot LA

  

Vad ska det bli av det här ser dom ut att tänka.


Efter mötet så åkte Daniel, Ben, Jenny, Riley och Tanja ner på stan för en gemensam pizzamiddag. Därefter var det kväll för ungdomarna. Jag, Joe och Joe åkte efter middagen, i Hissmofors, hem till Tommy för en fotosafari i kvällsljus. Alla var dock så matta att det inte blev mer än en fika i Rödösundet plus lite allmänna diskussioner. Vi får väl fotografera någon kväll senare.


Tack för idagLennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0