Containern!!!!

                                                                    090311

  

  

  

Mustangen har kommit!
Det behövs lite kärleksfull omvårdnad, men sen så!

Förra årets resa börjar på att nå sitt slut. Idag kom containern med våra bilar hit till Östersund. Hur man kan få in 3 stycken bilar och en fullstor båt, ca 5 meter, i en 40 fots container, 12 meter, var för mig en gåta ända tills vi öppnade dörrarna på den. Det första vi hittade så var det Pelles Roadrunner ståendes på trekvart och kraftigt upphissad längst bak. Innanför den så stod Oskars Camaro Z28, och längst in på golvet hittade vi min Mustang med Jocke och Petras båt hängande ovanför. Dom som har packat detta har verkligen utfört ett konststycke för att lyckas med sitt uppdrag. Tydligen är det ett gäng mexikanska hamnarbetare som har detta som specialitet. Det tog i alla fall ca två timmar för oss att lasta ur alla grejorna plus ungefär lika lång tid att städa och ställa in bilarna i verkstaden.


      

Som sagt så är det ganska välfyllt i plåtlådan.

    

Efter ett intensivt jobbande så är Forden på väg ut och sen är det "bara" båten kvar.

   

Två spända båtägare och deras farkost.

Min Mustang kommer skolan/karosseri att låna fram till nästa vår. Detta för att få till en billig reparation samtidigt som det är ett lämpligt objekt till skolans karosseriavdelning. Det är både lämpliga skador på den och sen så är det en bil som lockar till sig elevernas intresse.


Vi kommer nu att göra en första genomgång av skadorna innan vi reser till Kalifornien i mitten av april. Detta för att jag ska kunna köpa det mesta av reservdelarna där.


Som slutkläm kan vi väl säga att det har varit lite av julafton här på skolan idag. Vi var flera som kände oss som barn på nytt i fråga om spänningsmomentet när vi packade upp våra "julklappar".

  

 


Åskådarna var många. Här är en liten del av dom.Och så sist men inte minst. Camaron som Linda köpte
 åt Oskar för snart ett år sedan.

Tack för idag


Lennart O

PS


Kommentarer
Postat av: Syster Britt

GRATTIS!!!!!!!!

Kul att se att bilen äntligen är "hemma".

Imponerad av lastningen.

Ha dé gott Britt

2009-03-13 @ 17:08:59
Postat av: Camilla Hammarling

Jag förstår att lyckan är stor...

Håller med faster om att lastningen är imponerande, men det kanske är ännu mer imponerande att man lyckas få ut allt utan att förstöra något. De som lastade var ju trots allt proffs ;)

2009-03-18 @ 16:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0