Vilodagen

                                                                 090405

Söndag och återhämtning

  

Den här dagen har för dom flesta av oss gått åt till återhämtning efter en rätt så tuff vecka. Tommy med familj plus Dave och Joe Black var dock ut och åt Taimat. Sedan så gjorde dom ytterligare en garagetour, först till Österåsen för att titta på Daves Anglia, sen så tittade dom på ett hotrodgarage i Bye. Joe Urbz höll sig hemma i Hissmofors och jobbade med att sammanställa sina bilder och bloggar, vilket tar en väldig massa tid även för honom som är proffs på området.


Fram på kvällskvisten så åkte jag och Joe Urbz ut till Tommy för att hämta igen skoter och Joe Black, och det var väl ungefär vad som hände den dagen. Det har alltså varit en välbehövlig vilodag för dom flesta av oss.


Ungdomarna har haft lite mer aktiviteter för sig i alla fall. Daniel och Ben var på Zorbcenter och körde jeep och grävmaskin, sen åkte dom vidare till Tailändska paviljongen och tittade på den. Ben har fått och tagit möjligheten att prova på en massa olika maträtter. Jenny och Riley var på middag hos Jennys farmor och med hennes släkt. Dessutom så han dom prova på lite skoteråkning. I övrigt så var det födelsedagskalas för pojkvännens bror så det blev ju lite tårtätning också. När Jenny och Riley var på väg hem på kvällen så stod det ett tjugotal renar på vägen så det var bara att stanna och vänta på att dom skulle flytta på sig. Vad gäller Mattias och L.J så tillbringade dom söndagskvällen på bio. Vad dom såg har jag ingen aning om.


Jag höll nästan på att glömma att vi besökte Tord och hans verkstad för ytterligare ett studiebesök i en verkstad. Han har ju ett par spännande projekt i form av två stycken Corvetter, hans pensionsförsäkringar sa han någon gång.
Den här var mer spännande än jänkebilarnaInte alla som har flames på brandsläckaren

Tack för idag


Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0