Lordag i Vegas

                                            090418
En dag i värmen

  

Det är nu lördag och riktigt varmt direkt från morgonen. Första gången Dave kollade temperaturen så var det ca 25 grader C i skuggan, och då var klockan inte mer än tio på förmiddagen. I tretiden på eftermiddagen så var det 32 grader C i skuggan och 46 i solen. Då vi befinner oss på en asfaltplan stor som ett skapigt hemman, ca 2 x 3 km, det vill säga ungefär 60 hektar, så känns hettan ganska tryckande stundtals. Tack och lov så blåser det en behaglig bris, annars skulle det ha varit olidligt. Vi är några stycken som har fått en konstig rosa färg på armarna medan någon, Jenny, var besviken för att hon tagit för starkt solskydd, det syntes ingen förändring i hudfärgen. Nu i kväll köpte hon i alla fall lite svagare solskyddsmedel med förhoppning om en begynnande solbränna.
2276 Full aktivitet i depån


Redan igår kväll träffade vi Magnus och Eva en första kort stund, men idag har dom varit här på banan och kollat några timmar på verksamheten, det verkar dock inte vara riktigt deras grej men dom kollade i alla fall upp hur reglerna fungerade så dom var inte helt ointresserade.
2297 Turistinvasion


Som grädde på moset i min verksamhet här i Amerika så har jag och Urbz lyckats med konststycket att få tillgång till det allra heligaste vad gäller fotografering. Rättare sagt så är det Dave som har ordnat med tillståndet. När man har en sån här väst så bråkar inte ens proffsfotograferna. Kul eller hur. Vi kan fotografera i stort sett var som helst bara vi inte bryter några säkerhetsregler, plus att vi inte får tjäna pengar på våran fotografering.


2292 Proffsfotografen Olsson                            2293 Inte många som lyckas få åt sig en sådan väst


Hela dagen har i alla fall gått åt till kval med ett antal rundor på banan. Ganska många med tanke på att både Tommy och Dave är anmälda i två klasser. Och en sak som jag under inga omständigheter får glömma att nämna är att eleverna gör ett jättebra jobb och att dom är engagerade i sina uppgifter.

2310 I väntan på nästa start


Efter dagens övningar så var det bankett för dom tävlande och medlemmar som körde i fjol. Dessutom så var det prisutdelning för förra årets serie. Dave fick då ta emot en plakett för sin andraplats i fjolårets serie.


Jag och ungdomarna gjorde en shoppingrunda på Wal Marts. Det blev inga större inköp, men det följde väl med en del solskydd och solglasögon. Efter inköpen så passade vi på att äta på Mc Donalds, bäst att passa på när inte Tommy är med.


Som sista punkt för dagen så hyrde jag en bredbandskabel för att på något sätt kunna komma ikapp med bloggen. Det har ju varit lite si och så med den några dagar, men det beror på att vi inte haft tillgång till Internet. Det kostade i alla fall 9 dollar att hyra bredbandet i ett dygn så jag ska göra allt för att hinna göra minst ett inlägg även i morgon kväll.


Även i år så känns det beklämmande att se alla som sitter vid sina spelmaskiner med kreditkortet inmatat i maskinen. Det spelar ingen roll om man så kommer förbi klockan sju på morgonen eller tolv på kvällen så sitter dom där och spelar, och som någon sa "det är ingen som ser glad ut".


Hälsningar från ickespelaren men nyvordne fotografen


Lennart  


Kommentarer
Postat av: Syster Britt

Grattis till den Snygga västen. Den kan väl vara bra att ha vid övriga fototillfällen.

Kram från hembyn

2009-04-22 @ 18:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0