Resan till Vegas

                                                     090417
Mot Las Vegas

  

Hej på er! I dag är det fredag och vi har förflyttat oss till den stora spelstaden i Nevada. Dagen började som vanligt med en tidig revelj och samling vid skolan tjugo över sju. Efter ett par timmars arbete med att packa bilar, bränsle, vatten, verktyg, med mera, med mera så startade vi färden mot Las Vegas ungefär kvart över nio. Under dom fyrtiofem till femtio milen mot LasVegas så hade vi ett stopp för att äta och tanka plus ett kort stopp, fem minuter, för att justera surrningen av golfbilen.Fatet innehåller racebränsle 114 oktan


Camaron på väg in i trailern
Även om man är biltjej så vill man ha snygga naglar

 


Som billackerare får man ställa upp på allt


Strax efter två kom vi fram till hotellet, The Cannery, och checkade in där och bar in väskorna innan vi snabbt tog oss vidare till tävlingsområdet, Las Vegas Raceways. Där var det nu dags för hårdkörning med besiktning och uppbyggnad av depån. Dessutom så skulle Dave och Tommy fylla i en massa papper för anmälan med mera. Tyvärr så fick Tommy bara köra ett race innan dom stängde för kvällen. Det var en hel del som verkade ostrukturerat samtidigt som många av dom tävlande inte verkade bry sig om reglerna.Pappersarbete
Det var mörka kvällen innan Tommy fick köra sin repa

Efter körningen så var det bara att städa ihop alla grejor och låsa in dom i trailern innan vi skyndade oss iväg för att få i oss lite mat. Klockan var nu halv elva innan vi landade vid matbordet. Maten var väl ok men man är ju inte van att äta den tiden på dygnet så det var lite trögt att få i sig hela portionen.


Klockan tolv nådde vi hotellrummet och en liten stund för att notera i dagboken vad som hänt under dagen. Dom flesta av oss sov därefter riktigt bra tills någon full/drogad individ började tjoa i korridoren klockan fem på morgonen, kul va?


Nu tror jag att jag fått med det mesta av vad som hänt sen senast.


Tack och hej


Lennart 


Kommentarer
Postat av: Camilla Hammarling

Fullt ös direkt ser jag, ingen mjuk start där inte.

2009-04-19 @ 17:22:16
Postat av: Syster Britt

Hej! Efter en barnvaktshelg i Mårdsundsbodarna har jag nu hunnit ikapp med bloggläsandet. Kul att se att ni har fullt upp.

Vi har haft med oss Maya medans Andreas o Johanna kryper under huset. Det är mycket att göra med ett husbygge.

Här hemma har våren stannat av. Typiskt Aprilväder kallas det visst. Kram syster m fam.

2009-04-19 @ 21:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0