Racing på flera nivåer

                                                                 090402
APU även för Jänkarna

  

Idag har Ben och L.J fått följa med Daniel och Mattias ut på APU. Dom har då varit på Berners och på Bilskadecenter. Jenny har jobbat på som vanligt på "sin" lackfirma. Under dagen så har Tommy, Dave och Joe Black varit ute på besök hos alla tre eleverna dels för att kolla så att det går bra för våra gäster men samtidigt för att Dave och Joe ska få se hur upplägget ser ut.


Kvällen tillbringade vi allihopa, även mediaeleverna och Joe Urbz, på Multi Challenge och Boda Borg. Vi började dock med en kebabtallrik, dom flesta av oss, på Kebab House. Sen så körde vi gokart med skiftande resultat. Dom som hamnade på pallen var i alla fall Mattias högst upp följd av L.J på andra plats och Jenny knep bronspengen. Jag ska väl ärligen erkänna att jag blev slagen till och med av Magnus, engelskläraren. Lite pinsamt men ok då. Jenny körde så pass bra att hon hamnade på fjärde plats på årsbästalistan och blev därmed tillfrågad om hon ville ställa upp i en riktig tävling.
Blixtljuset räckte inte riktigtTre stolta racerförare


Efter gokartkörningen så körde, eller vad man ska kalla det, Tommy, Dave och Joe Black bilbana. Det var en sån där som många av oss hade när vi var små fast mycket större. I alla fall så sprang dom förmodligen mer än någon av dom gjort dom senaste tjugo åren för att dom körde av banan gång på gång. Dom var alla redigt svettiga efter racet.
Bilarna var ungefär 15 cm långa

Det yngre gardet delade upp sig i två lag och körde en tävling inne på det klassiska Boda Borg. Det var inte så lätt som dom hade hoppats på men dom verkade tycka att det var riktigt kul allihop. En liten kuriosa i sammanhanget är att Boda Borg nyligen har bytt ägare och att ägaren kommer från, tro det eller ej, Los Angeles. Han har köpt hela konceptet och ska ta med sig det hem för att försöka utveckla det där borta. Den nye ägaren kommer att vara i Östersund på tisdag så om det finns möjlighet så ska vi ta med oss eleverna dit för att försöka få till ett litet möte med honom.
Koncentration på högsta nivå vid rådgivning"Nu kör vi hårt så att vi får en stämpel"

  

  

  

Tack för idag.

  

Lennart / Fangio


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0