Jenny och L.J på bilprovningen

Jenny och L.J på bilprovningen

  

Idag var det dags för Jenny och L.J att tillbringa en dag på bilprovningen. När vi var dit för att titta till dom en stund efter lunch så hade dom sett, först personbilssidan, sen långlyften där dom besiktigar personbilar med släp och när vi var där så hade dom kommit till tunga sidan där man besiktigar lastbilar. Så man kan väl säga att dom fick se det mesta som dom jobbar med ut mot kund. Vi som var dit var undertecknad tillsammans med Joe Black, Dave, Tommy och Maths Pålsson. Joe Black tyckte att det var extra spännande eftersom han inte sett detta förut.




Två glada bilprovare, Jenny och L.J


Efter besöket på bilprovningen åkte vi vidare till MECA för att Joe Black skulle få möjlighet att köpa Mooselights, fjärrljus. Dom finns inte att köpa i Kalifornien och är dessutom förbjudna att använda efter väg så det kan ju upplevas som ett litet lyxköp, men han menar att han kan använda dom när han gör sina helgutflykter ut i öknen.




Man förstår att Joe har svårt för att bestämma sig men han får hjälp


För att få en extra dimension på vårt svenska fika så besökte jag tillsammans med Joe Black och Dave konditoriutbildningen och Sofie. Där fick vi smaka på ett fantastiskt kakfat vilket vi inte lyckades tömma. 



Inte ofta man får in ett sånt kakfat



Ett stort tack till "bagarfröken" Sofie



Vi såg en påskkärring som vilade i ett träd vid Rådhuset

  

Kvällen tillbringade jag, Yvonne och Joe Black på Brunkullans restaurang där Joe bjöd på älgköttbullar. På vägen dit stötte vi på påskkärringen vid Rådhuset. Vi var dessutom in i Rådhuset så att Joe fick en guidad tur i dom större lokalerna.


Joe Urbz tillbringade kvällen hos Lasse, medialäraren, och hans fru. Där han undfägnades en mycket god måltid.


Tack för denna dag


Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0