Fredag och en vecka har gått

                                                                 090403
Arctura och LT

  

Fredagen började som vanligt med mentorstid och lite vanliga lektioner. Sen hörde Jenny av sig och var lite stressad på grund av att LT hade hört av sig och ville intervjua oss angående utbytet. Hon ville då ha stöttning och sällskap av alla andra inblandade i projektet. Det löste sig dock när hon såg Tommy med flera komma in på gården vid hennes praktikplats. Jag själv var tyvärr ute på vift så jag kunde inte medverka. I alla fall så hade dom tydligen hittat och läst den här bloggen och funnit ett visst intresse i vad vi håller på med. Kul eller hur.
Här får Jenny svara på lite frågorMagnus förklarar med hjälp av hela kroppenBen och L.J får sin del av frågornaEn härlig bild tycker jag (alla bilder på den här sidan är Daves)

Efter intervju och fotografering var det så dags för lunch vilken avnjöts med en fantastisk utsikt från stadens största termos, Arctura.
Fönsterbord med vidunderlig utsiktBilden kanske kan tala för sig självUtsikten är milsvidd. Närområdet kanske inte det vackraste

men man behöver ju inte titta rakt ner

  

På eftermiddagen for Joe Urbz till Åre med sina elever och en av medialärarna, Lasse., för att titta på Big Jump med bland annat Jon Olsson. Vi andra gamlingar eller vad vi ska kalla oss blev bjudna på tacos hemma hos Tommy med familj. Det blev i alla fall en tidig, ca kl 22, kväll idag då Joe Black fortfarande har lite känning av jet lagen.


Tack för idag


Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0