Första dagen på bilprovningen

                                                                 090407

Ben och Daniel på bilprovningen

  

Idag tillbringade Daniel och Ben sin tid på bilprovningen för att se hur dom jobbar. Det finns ju ingen bilprovning i Kalifornien så det är ett mycket intressant och spännande inslag för våra Amerikanska gäster. Dave och Tommy var dit och besökte dom i samband med att Tommy skulle besiktiga sin gamla "truck".


Dave hade idag en lektion med Tommys klass så att Tommy skulle kunna fixa lite andra saker.


Joe U och Joe B följde med mediaeleverna och Lasse, medialäraren, till Moosegarden och tittade på älgarna.


På eftermiddagen så var Jenny, Riley, Daniel, L.J, Ben och Mattias tillbaka till Boda Borg för att träffa den nye ägaren, Amerikanen. Det blev ett intressant möte med en hel del frågor från Amerikanen till ungdomarna om vad dom tyckt om konceptet.


På kvällen var Joe Urbz till bowlinghallen tillsammans med medialärarna, Lasse, Micke och Alee, samt dom Amerikanska mediaeleverna, Jarred och Riley. Joe Urbz slog till med 223 poäng i lånade skor och med ett lånat klot. För er som vet något om bowling så förstår ni vilken prestation detta är och för er som inte vet så kan vi väl säga att det är ett elitresultat även med privat utrustning. Han hamnade i alla fall på topplistan över dagens bästa resultat med den poängen. Kul va.


Tack och hej


Lennart


Kommentarer
Postat av: Anonym

ha en trevlig kväll :)

2009-04-12 @ 17:37:29
URL: http://metrobloggen.se/helenasl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0