Dekorationsmalning

                                                        090423
Bud Rickert

  

Det är torsdag och något av en grå vardag till att börja med. Efter att jag lämnade av Jenny hos Davis så har jag suttit och skrivit på bloggen stor del av dagen. Tommy har jobbat ute i verkstaden tillsammans med Dave. Daniel och Mattias har varit med på tre olika lektionspass, Fysik, Foto och engelska. Dom amerikanska eleverna tycker att det är toppen att ha med sig svenskarna för då hittar oftast lärarna på något lite extra. Till exempel någon liten explosion på Fysik eller något annat spektakulärt.


På eftermiddagen hämtade jag och Tommy Jenny lite extra tidigt, klockan fyra, för en resa ner till plattlandet och ett besök hos en legend inom dekorationslackering, Bud Rickert. Där tittade Jenny och Tommy på en hel del specialgrejor för dekorationslackering och köpte dessutom en del saker. Jenny köpte en färgspruta och lite pennor plus en specialsudd. Tommy handlade en färgspruta eller vad man ska kalla det, den gick i alla fall att använda ungefär som en kulspetspenna men med riktiga färger. Dessutom så köpte han lite övriga tillbehör. Det är i alla fall något speciellt med att träffa på en sån levande legend även om jag själv inte har så stora kunskaper om honom så är det många som hajar till när dom hör hans namn.


2737 Firmabilen2740 Spekulanter på målargrejor2742 Legenden, Bud Rickert himself

  

Efter besöket hos Bud Rickerts hade vi tänkt handla på ett till ställe men den första affären var tydligen så spännande att tiden bara rann iväg. Därför var det bara att vända hemåt för att lämna av Jenny hos hennes familj innan vi skulle vidare hem till Dave för en grillkväll.


Ytterligare en dag har rusat iväg.


Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0