Tisdag 22/4

Uppe med tuppen som vanligt.

När vi hade kommit till skolan så kollade vi i vanlig rdning att allt var som det skulle. Därefter skjutsade vi Christofer till Davies. Han har mestadels jobbat med en gammal pickup. Dragit den el som behövs för att starta den samt gjort ett startförsök. Tyvärr så var motorn stum. Han har därför försökt smörja på dom ställen som vanligen behövs för att göra ett nytt försök i morgon. Dessutom så har han gjort en del mekjobb på pickupen.

Därefter så fraktade jag och Tommy en av skolans motorer ner till stan för att några specialister skulle få titta på den, det fanns tendenser till skärskador i cylindrarna och på kolvarna.

Dagens stora händelse, åtminstone för mig, var att jag köpte en bil. Förloppet blev ganska så dramatiskt då Tommy gjorde en del snabba och tuffa förhandlingar med ägarens ombud. Dessutom så krävdes det att vi skulle hinna till banken innan dom stängde klockan sex. Vi hann med 30 sekunders marginal efter en mycket snabb resa nerför berget. Jag och Dave sprang fram till och in på banken och när Tommy hade parkerat bilen och kom en dryg halvminut efter så hade dom låst dörren. I alla fall så fick jag mina pengar så att vi kunde åka och köpa bilen.

Vad var det då för bil? Jo det var en Ford Mustang Cabriolet, 2001-års modell. Priset kommer ni säkert också att undra över så det är väl lika bra att ni får veta på en gång. Jag pröjsade 1200 dollar, d v s strax under 7200 kronor. I och för sig så har bilen en del skavanker efter en tur upp på en refug. Men det får vi väl fixa när vi kommer hem.

När vi kom hem på kvällskvisten så kom vi på att vi inte hunnit eller kommit ihåg att vi borde äta, så det blev en macka till middag idag.

Hälsar "Raggare" Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0