Tisdag 15-4

Hej igen!!

Ytterligare en dag har runnit iväg. Kom i alla fall på varför man är så trött på kvällarna. Förutom att man har fullt upp hela dagen så är det en sorts höghöjdsläger. Vi håller till på ca 2000 metes höjd över havet så man drabbas väl av lite syrebrist också.

Idag hade vi tänkt ta en liten sovmorgon, sleepover, men vi vaknade före sex så det var lika bra att kliva upp och åka till skolan i vanlig tid.

Vi börjde med att fixa ett intyg åt Linda som hon behöver för att få följa med sin klass på studieresa till Seeworld. Därefter hade vi lite småsysslor till fika.

I stället för sovmorgon så tog vi oss en förlängd lunch och for till Big Bear, tänkte åka lite skidor och bräda men dom hade stängt liftarna i söndags. Det blev lite sightseeing i stället plus en salladslunch. Därefter åkte vi tillbaka till RIM. Jobbade med bloggen nån timme eller så.

Efter en timmes vila i the boathouse var det åter dags för en tur till skolan och öppet hus. Samling i gymnastiksalen med presentation av personalen - därefter ett par timmar i autoshopen. Tyvärr så kom det inte så många besökare. Det hade blivit någon miss i kommunikationerna så att informationen hade inte nått ut som den skulle. Ett problem som tydligen är världsomspännande. Det var i alla fall som hemma att det var dom förldrar som alltid är med som kom. Inte dom som man vill ska komma.

Vi kom tillbaka till huset i 10-tiden och slappade en liten stund innan gamnacken tog över och vi störtade i säng. 

Allt är i alla fall awsame.

Hälsar

Lennart     

Kommentarer
Postat av: Jonas

Awsome, vill inte värka negativ men.
Skulle inte du kunna svara på mina mail på Zonline om du har tid.

2008-04-16 @ 19:30:03
Postat av: Magnus

Grattis till prickarna, jag är impad!!
Synd att Big Bear var stängt!
Här har vi det grymmaste vårvädret, strålande sol och varmt!
Ha det bra!
Ser fram emot onsdagens rapport.

2008-04-17 @ 07:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0