Onsdag 16-4

Hej på er alla!!

Till att börja med så vill jag bara berätta att vi idag börjar med elevernas inlägg i bloggen. Stefan är först ut med sina funderingar över dom dagar som nu har gått. Detta kan ni läsa nedanför detta inlägg. 

I övrigt så kan ni hitta en hel del matnyttigt på Mr Joe Urbz, multimedialärarens, hemsidor. Han deltog ju i resan till Sverige när dom Amerikanska eleverna var på besök hos oss. Som sagt, titta gärna på hans hemsidor, det finns massor av bilder där och dessutom en hel del text  på bloggen. familyurbz.com och urbzonline   är adresserna till hans hemsidor.

Onsdagen bõrjade i alla fall ungefär som vanligt, med den skillnaden att en tvättbjörn passerade förbi alldeles utanför köksdörren, ca 2 meter. Vi var i alla fall på skolan trax efter sju. På vägen dit hade vi köpt några vykort och träffat Christoffer och Nate.

Vi var hos Dave i shopen  i ca 3/4 timme och gick därefter till Joe Urbz för att komma åt en dator med lite kapacitet så att inläggen i bloggen ska bli lite smidigare att utföra. Dãrefter blev jag och Tommy intervjuade av skoltidningen. Det var vãl i sanningens namn Tommy som stod för det mesta av pratandet, han kan ju projektet utan och innan. Men jag lär mig jag också så sakteliga.

Lunchen bestod även idag av en macka special, med massor av tunnskuret barbecuekryddat kött och en coleslawsallad. 

Har under förmiddagen träffat både Linda och Christoffer ett par gånger, jag tror att jag stavar Christoffer fel men jag ska kolla detta. I alla fall så verkor dom trivas med tillvaron - ingen katastrofal hemlängtan. Båda två verkar så trygga i sig själva så jag kan inte drömma om att dom ska bli "otröjn" som vi säger på jämska. Under eftermiddagen var vi och hälsade på Stefan hos Davis Auto Body & Paint. Han verkar trivas som fisken i vattnet hos Joe Black och hans kollegor, men det kan ni läsa mer om i hans eget inlägg här nedan. I alla fall så höll han på och jobbade med en sprillans ny Hot Rod av 1932 års modell. Förklara det om ni kan. Efter besöket hos Stefan såkte vi ner på låglandet för att Tommy skulle göra en del inköp till kursen Dekorationslackering. Penslarna kostar bara en bråkdel här jämfört med hemma.

Kvällen tillbringade vi tillsammmans med en några av Tommys släktingar här. Clifford och ett par av hans döttrar. Vi blev då bjudna på en restaurang av den modell som man annars bara ser på Amerikanska filmer. Utvändigt såg det inte speciellt inbjudande ut men det var betydligt bättre på insidan. Som sagt det var det gammaldags Amerikanska stuket med passande musik. Maten var också riktigt bra, stora grillade biffar och en stor salladsbuffe. Biffarna grillade dom på en stor kolgrill utanför huset. Efter maten tog han, Clifford, med oss till sitt stamlokus där han hade sin egen stol. Vad sägs om det? Där bjöds vi på en avec, men när en bordsgranne började med att bjuda bordet runt så tyckte vi att det var dags att dra sig tillbaka så vi överlät våra drinkar till Clifford. Han fick då en biljett för varje så att han kunde dricka dessa en annan kväll. Vi lämnade i alla fall baren i nio-tiden och var hemma i  huset strax före tio. Vi störtade båda två i säng före halv elva.

Hoppas att det inte är allt för mycket felstavningar, allt är ju rödmarkerat på den här datorn.

With many hugs

Lennart  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Lennart!
Låter som ni har händelserika dagar. Sover ni i olika sängar varje natt för att helgardera er? (hihi)
Är det ett foto på stugan ni bor i som du lagt in eller?
Ha det gott
Camilla

2008-04-18 @ 20:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0