Lördag = Dragracing

Ingen vila trots att det är lördag. Uppstigning strax efter sex i vanlig ordning. Varför? Jo det är dags för DRAGRACING med en av skolans bilar.


Vi samlades uppe  i Blue Jay för avresa mot Fontana runt halv åtta. Stefan, Christofer och Robert åkte med mig och Tommy. Linda, Nicole och Nate åkte med Nicoles föräldrar. Vi var framme i Fontana ca en timme senare. Nu var det dags för arbetsfördelning. Var och en av eleverna fick sina uppgifter som dom skulle utföra före och efter varje race. Det skulle ordnas med tankning, batteriladdning, kylsystemet skulle övervakas, lufttrycket kontrolleras med mera.


Nej nu ska bilderna få tala lite mera.


image35

Skapligt drag i spisen.


image37


Uppvärmning av däcken!!! Kostar väl ett par hundringar!


!image38

Är det dom här som vi kallade för korvstånd?? Tuff kärra, eller hur?

image39

En del av oss kanske tycker att en sån här bil ska vara i originalskick, men nog är den häftig i alla fall. Den bortre bilen lyckas ju också få upp hjulen i luften.


image40

En del är lite längre än dom andra, och smalare. Nu pratar jag om bilen förståss.

image41

Det verkar ju finnas en del pluring i den här branschen. Skapligt ekipage eller hur?

image42

En del nyttjade pauserna till att köpa hatt. Stefan och jag. Synd på motljuset men det kommer säkert bättre bilder sen. Om inte annat så kan den vara bra att ha i Las Vegas nästa helg.

image43

Det fanns en golfbil i vart och varannat stall. Många var pimpade mer eller mindre. Tuffa fälgar på den här i alla fall, annat kan man väl inte säga?

Som slutkläm på den här dagens aktiviteter så var vi några stycken som åt middag på en mexikansk restaurang. Mycket gott även den här gången. Undrar om man kan få tag på en mexikansk kokbok.

Dagens aktiviteter har i alla fall varit mycket intressanta, Jag har aldrig sett en sån här tävling förut. Att vi dessutom hade pass så att vi kunde komma in på området närmast där bilarna körde gjorde ju inte saken sämre. Det var några pressfotografer som mådde lite illa över att vi var på "deras område". Men vi fick i alla fall en hel del bra bilder, vilka vi kommer att visa när vi kommer hem.

Om ni undrar hur eleverna skötte sig så behöver ni inte undra längre, för dom skötte sig i vanlig ordning helt perfekt.

Med lustgas i tanken så åker vi vidare! 

Hälsar

Lennart


Kommentarer
Postat av: OSKAR O

Vill du läsa och se filmer från USAs och några av världens farligaste ghetton?
Titta då in i min blogg!
Sov gött, dröm sött och dött!

2008-04-22 @ 00:56:32
URL: http://thegameboy415.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0