Lördag

                                                              090502


Lördag med fria aktiviteter

  

Idag har vi inte haft några schemalagda aktiviteter alls, utan alla elever har varit med sina familjer på diverse äventyr.


Daniel har mekat bromsar på familjens släpvagn under dagen och på kvällskvisten var dom iväg på bio.


Mattias var till Huntingtons Beach för att prova på surfing men det var alldeles för kallt i vattnet så dom glassade bara runt ett tag.


Jenny var först ut på shopping och sen en tur till Hollywood för att vandra på "stjärngatan". Där såg dom diverse skapelser, vilka hon får berätta lite mer om själv. Sen blev hon bjuden på nagelvård på både händer och fötter. På kvällen var dom på en musikfest hos några vänner till familjen. En "mindre" föreställning med ca 120 gäster.


Tommy var till Fontana och provkörde nya bilen. Han sken som en sol när han kom hem, för att bilen hade gått riktigt bra. Innan han och Dave tog sig iväg hann dom både köpa och byta batteri samt renovera förgasaren. På kvällen var han och Dave hem till Joe Black för att hjälpa honom med hans bil.


Undertecknad tillbringade en del av dagen vid datorn för att komma ikapp med bloggen. Under en av pauserna var jag ut på puttinggreenen och tränade korta inspel och puttning, rätt tufft att ha en egen puttinggreen på gården. Nästa paus i skrivandet använde jag till en shoppingrunda alldeles på egen hand. Jag åkte först ner till Wal Mart och handlade lite skjortor och T-skirts med mera. Efter det så var det dags för middag och sen att åka hem och avsluta bloggandet.2188 Här tillbringade jag en stor del av lördagen

  

Tack för idag

  

Lennart


Kommentarer
Postat av: Camilla Hammarling

Ja där fick du väl lite inspiration till hur du ska inreda ditt "båt hus"

2009-05-05 @ 16:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0